خرید موکت , فروش موکت , قیمت موکت , صادرات موکت , واردات موکت , تامین موکت , تامین مستقیم موکت , تجارت موکت , بازرگانی موکت , بزرگترین تامین کننده موکت , شرکت بازرگانی موکت , نرخ کاغذ موکت

بررسی و معرفی فرش

فرش

صادرات فرش یکی از حوزه های بسیار جذاب و بسیار سود آور و در عین حال پر رقیب و سخت است، اما حاشیه سود آن به قدری بالا است که هر کسی دوست دارد وارد تجارت آن شود.

ولی در کنار آن اگر مهارت کافی کار کردن را نداشته باشید، یعنی به خوبی بازاریابی نکنید و مشتریان جامعه هدف خویش را نشناسید، قطعا ضررهای زیادی را ممکن است تجربه کنید.

آمارها نشان می دهد که در سال گذشته میزان تراکنش جهانی این محصول نزدیک به یک و نیم میلیارد دلار بوده است، کشورهایی مثل هند، مصر، ایران، نپال، پاکستان، چین، افغانستان و ترکیه جزء کشورهای بزرگ تولید کننده و صادرکننده این محصول به حساب می آیند.

موارد استفاده و کاربرد فرش

 استفاده از فرش، فقط به پوشاندن کف زمین محدود نمی‌شود. یکی از محصولات پرفروشی که در این بازار وجود دارد و روز به روز به تنوع رنگ و طرح آن افزوده می‌شود، تابلوفرش است. استفاده از این محصول، بر فرش‌های معمولی، به صورت عمودی و آویزان بر دیوار است.

اما با توجه به قیمت بالای آن و زحمت زیادی که برای تولید لازم بود، توانایی خرید تابلو فرش برای همه‌ی افراد جامعه میسر نبود. اما با پیشرفت تکنولوژی‌های تولیدی، هزینه‌ی تمام‌شده‌ی این محصول هم به طرز چشمگیری کاهش یافت و امروزه خیلی از افراد، توانایی خرید آن را دارند.

خرید موکت , فروش موکت , قیمت موکت , صادرات موکت , واردات موکت , تامین موکت , تامین مستقیم موکت , تجارت موکت , بازرگانی موکت , بزرگترین تامین کننده موکت , شرکت بازرگانی موکت , نرخ کاغذ موکت

مشخصات و شکل ظاهری فرش

فرش

از خصوصیات و مشخصات ظاهری فرش می توان به موارد زیر اشاره کرد:‌

1.    فشردگی و انسجام بالا بین ریشه و یا گره های آن
2.    دارای مقاومت بسیاری بالا است نسبت به سایر فرش ها
3.    دارای طول عمر بیشتری است .
4.    برای بافت آن از الیاف ظریف و خیلی ریز استفاده می کنند.
5.    به دلیل ظرافت بالا در بافت نام دیگر آن را فرش دست بافت گونه گذاشته اند .
6.    و به دلیل تراکم بالا جزو کالا های فاخر و لوکس می باشند .
7.    قیمت بالا تری نسبت به سایر فرش ها دارد .
8.    دارای لطافت بسیار زیادی می باشند به دلیل کوتاه بودن نخ خاب در آن ها .
9.    دارای نقش های شلوغ و ریز می باشند که این خود به تنهایی موجب چند برابر شدن زیبایی در آن ها می شود.
10.    در فرش های 1200 شانه 8 رنگ بکار می رود .

خرید موکت , فروش موکت , قیمت موکت , صادرات موکت , واردات موکت , تامین موکت , تامین مستقیم موکت , تجارت موکت , بازرگانی موکت , بزرگترین تامین کننده موکت , شرکت بازرگانی موکت , نرخ کاغذ موکت

معرفی انواع فرش

فرش

در فرش ماشینی از طیف گسترده­ای از الیاف مصنوعی استفاده می شد. نخستین نسل از فرش های ماشینی با پشم های ریسیده شده بافته می شد که اصطلاحاً به آنها فرش ماشینی پشمی گفته می شود.

اما به دلیل برخی محدودیت های فنی و صرفه جویی در هزینه ها، پس از مدتی الیاف مصنوعی جای الیاف پشمی را گرفت. در نسل بعد از فرش پشمی، فرش ها با ۳ نوع نخ بافته می شد، آکریلیک، BCF و یا ترکیبی از این دو که به آن یک نخ آکریلیک گفته می شد. یعنی نخ اصلی آن که رنگ زمینه را تشکیل می داد آکریلیک بود و سایر رنگ های BCF بود.

امروزه اکثر نخ­هایی که در فرش­های ماشینی استفاده می­شوند عمدتاً از پلی پروپیلن، پلی استر، نایلون، آکریلیک و نخ رشته­ ای تشکیل شده­ است.

نوع پرداخت و تشکیل هرکدام از این نخ­ها و کاربرد آن­ها متفاوت است. برای مصارف خانگی بهترین نخ فرش نخی است که درصد نخ رشته­ ای و آکریلیک در آن بیشتر باشد.

نخ رشته­ ای از پشم بیشتری تشکیل شده و بافت محکم­ تری دارد. از طرف دیگر نخ­های آکریلیک خاصیت ارتجاعی بیشتری دارند و همچنین راحت‌­تر تمیز می‌­شوند.

وجود این دو خاصیت در یک نخ یک فرش دلیلی بر مرغوب بودن آن فرش است. فرش های ابریشمی معمولا با نخ پلی استر بافته می شود که اگرچه زیبایی بیشتری دارند، اما از طول عمر کمتری برخوردارند.

انواع فرش ماشینی بر اساس شانه

تراکم عرضی یا شانه، پارامتری برای بیان تعداد نخ های خاب در یک متر عرض فرش ماشینی می باشد.

برای بیان تراکم عرضی فرش، تعداد دندانه های شانه در یک متر طول شانه ماشین بافندگی را بیان می کنند. تراکم عرضی فرش را با شانه بیان می کنند.

به طور مثال، فرشی که در ماشین بافندگی ۷۰۰ شانه (با ۷۰۰ دندانه در یک متر شانه) بافته می شود، به فرش تراکم ۷۰۰ شانه معروف است و به این معنی است که در یک متر عرض فرش بافته شده،۷۰۰ نخ خاب وجود دارد.

به همین دلیل است که تراکم عرضی هر فرش با نمره شانه ماشین بافندگی یکی است. واضح است که تعیین نمره شانه ماشین بافندگی یا تراکم شانه فرش بافته شده، به آسانی و با شمارش تعداد نخ های خاب در یک متر عرض آن،به راحتی امکان پذیر است.

افزایش تراکم شانه و تراکم تاری فرش، مشکلاتی را به هنگام ساخت ماشین ، انجام تعمیرات، نگهداری و نیز به هنگام بافت فرش پدید می آورد.

فرش های ۳۵۰ شانه و ۴۴۰ شانه 

از اولین نسل های فرش ماشینی، فرش های ۳۵۰ شانه و ۴۴۰ شانه بودند که سالها پیش بازار فرش ماشینی ایران را قبضه کرده بودند، اما با ورود فرش ۵۰۰ شانه، بازار خود را از دست دادند.

تراکم بافت فرش های ۳۵۰ شانه معمولا ۷۰۰ و تراکم بافت ۴۴۰ شانه ۹۰۰ می باشد ور در ۵ رنگ بافت می شود.

انواع فرش ماشینی

 ۳۵۰ شانه و ۴۴۰ شانه جزء ارزانترین فرش های موجود در بازار فرش می باشد.

در حال حاضر این فرش های در کارگاه های کوچک تولید می شود و بیشترین تولید آن، بافت جانمازی، کناره و فرش های ارزان قیمت به ویژه برای صادرات به کشورهای فقیر استفاده می شود.

فرش ۵۰۰ شانه 

فرش ۵۰۰ شانه تا سالها محصول لوکس بازار فرش محسوب می شد. انواع فرش ماشینی ۵۰۰ شانه با ماشین آلات بافت فرش مختلفی مثل واندویل، شونهر، تکسیما و تکنولوژی های ASR، CRX و… بافته می شود.

تراکم بافت فرش های ۵۰۰ شانه از ۱۰۰۰ شروع می شد و با پیشرفت ماشین آلات به فرش های با تراکم بالاتر و تا ۲۲۵۰ بافت می شد.

فرش های ۵۰۰ شانه در ۵ رنگ بافته می شد ولی در دستگاه هایی که بعدها وارد بازار بافت این فرش ها شد مثل CRX، تا ۸ رنگ واقعی نیز در بافت فرش ماشینی استفاده می شد.

بافت فرش های ۵۰۰ شانه همچنان ادامه دارد، اگرچه مثل سابق سهم به سزایی در بازار ندارد، اما با بافت طرح های پرفروش ۷۰۰ شانه با ماشین آلات ۵۰۰ شانه و درج عناوینی روی مارک فرش مثل طرح ۷۰۰ شانه، فرش های ۵۰۰ شانه را در بازار عرضه و به فروش می رسانند.

در نسل انواع فرش ماشینی ۳۵۰، ۴۴۰ و ۵۰۰ شانه تنوع فرش های بسیار محدود بود، به شکلی که شاید در هر سال، نهایتا ۱۰ نقشه بافته می شد.

فرش ۷۰۰ شانه

با ورود فرش های ۷۰۰ شانه در اواسط دهه ۸۰ در بازار انقلابی به وجود آمد. دیگر مثل سابق، تنوع نقشه های بافت فرش ماشینی محدود نبود و فرش ها در بی شمار طرح می توانست بافته شود.

ابتدا دستگاه های CRX شرکت واندویل، فرش های ۷۰۰ شانه را با تراکم ۱۵۰۰ و با ۸ رنگ می بافتند، اما در فاصله کمی واندویل بلژیک دستگاه محبوب HCP را عرضه کرد که فرش های ماشینی را می توانست در تراکم ۲۵۵۰ نیز بافت کند.

این ماشین آلات تنوع رنگی را نیز تا ۱۰ رنگ مختلف نیز رساندند.

اکنون فرش های ۷۰۰ شانه فروش بالاتری نسبت به دیگر فرش ها دارند، علت آن تراکم بافت بالا، خاب مناسب، قیمت نسبتا به صرفه تر و تنوع نقشه هاست.

فرش ۱۰۰۰ شانه

فرش ۱۰۰۰ شانه یکی دیگر از انواع فرش ماشینی است و برای اولین بار در سال ۹۲ و با ماشین آلات واندیل HCI و در شهر کاشان تولید شد.

بافت فرش های ۱۰۰۰ شانه اگر چه سر و صدای زیادی داشت و با قیمت های بالا وارد بازار شد، اما به تدریج سر و صدای آن خوابید و قیمتش متعادل شد.

البته مهمترین دلیل آن شاید ورود فرش های ۱۲۰۰ شانه در فاصله کوتاهی بعد از آن بود، زیرا تنها چند دستگاه بافت ۱۰۰۰ شانه وارد کشور شد و پس از معرفی دستگاه ۱۲۰۰ شانه، شرکت ها به سمت تولید این نوع فرش ها رفتند.

فرش ۱۰۰۰ شانه در دو نوع ۱۰ رنگ و ۸ رنگ و با تراکم ۳۰۰۰ تولید می شود. همچنین این فرش ها به صورت کف ساده و هایبالک (گل برجسته) در بازار وجود دارد.

یکی از خاصیت های فرش های ۱۰۰۰ شانه این است که از فرش های ۱۲۰۰ شانه خاب بیشتری دارند و از طرفی تراکم بالاتری نسبت به فرش های ۷۰۰ شانه دارند و این دو وجهه باعث محبوبیت آن برای کسانی شده که علاوه بر نشست و برخاست بر روی فرش، زیبایی و ریزبافتی فرش نیز برایشان مهم است.

فرش ۱۲۰۰ شانه 

فرش های ۱۲۰۰ شانه با همان دستگاه واندویل HCI X2 و با مدل جدید فرش هایی با تراکم ۳۶۰۰ تولید می کردند.

خاب فرش در فرش های ۱۲۰۰ شانه کمتر از ۱۰۰۰ شانه است و ضخامت آن حدود ۸ میلیمتر می باشد. فرش های ۱۲۰۰ شانه در انواع ۸ رنگ و ۱۴ رنگ به تولید محصول می پردازند و انواع هایبالک (گل برجسته) و کف ساده آن در بازار وجود دارند. از این فرش ها بیشتر در سالن پذیرایی استفاده می شود.

فرش ۱۵۰۰ شانه

فرش های ۱۵۰۰ شانه پس از چند سال انتظار به مرحله تولید رسید. این فرش ها با ماشین آلات به روز شده HCI X2 بافته می شود و تراکم بافت آن ۴۵۰۰ می باشد. این فرش ها به شدت نازک هستند و خاب آن به ۶ میلیمتر می رسد. در حال حاضر فرش های ۱۵۰۰ شانه به صورت گل برجسته به بازار عرضه شده است.

بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده

مشخصات فنی فرش

فرش

از مهم ترین مشخصات فرش ماشینی که مربوط به اطلاعات عمومی در مورد فرش ماشینی می باشد می توان به : شانه و تراکم فرش ، ابعاد قالی ، تعداد رنگ در فرش ، جنس فرش ، ارتفاع نخ خاب فرش و اطلاعات پشت فرش ماشینی که عبارتند از : تعداد گره در هر متر مربع و دستگاه بافندگی فرش اشاره کرد.

1- شانه فرش

به تعداد گره یا ریشه در هر متر مربع از عرض فرش ماشینی را شانه فرش ماشینی یا تراکم عرضی فرش می گویند . شانه های رایج در فروشگاه ها و نمایشگاه های فرش ماشینی عبارتند از : 350 ، 500 ، فرش 700 شانه ، قالی 1000 شانه و فرش ماشینی 1200 شانه که بالاترین شانه در فرش ماشینی به حساب می آید.

2- تراکم فرش

به تعداد گره یا ریشه در هر متر مربع از طول فرش را تراکم طولی یا تراکم فرش می نامند . مهم ترین و رایج ترین تراکم های موجود در صنعت فرش عبارتند از : تراکم 1000 ، 1500 ، تراکم 2550 ، تراکم 3000 و فرش با بالاترین تراکم یعنی 3600

3- تعداد گره در متر مربع

تعداد گره در فرش ماشینی مربوط به تراکم و شانه فرش است . برای بدست آوردن تعداد ریشه در هر متر مربع از فرش کافی است شانه و تراکم را در هم ضرب کنیم . مانند :  فرش 700 شانه تراکم 2550 می شود :

1785000=700*2550 در هر متر مربع از فرش ماشینی به این تعداد گره وجود دارد.

4- تعداد رنگ در فرش

تعداد رنگ فرش فرش ماشینی ، همانطور که از اسمش پیداست به تعدا رنگ هایی که در زمینه فرش ماشینی به کار رفته است می گویند . امروزه با پیشرفت علم و دستگاه های بافندگی در کارخانه های تولیدی فرش ، بعضی از شرکت های بافندگی قادر به بافت فرش هایی با تعداد رنگ 14 شده اند . فرش های 700 شانه در تعداد رنگ بالا چون فرش 8 رنگ ، 10 رنگ و 12 رنگ بافته می شوند.

5- ابعاد فرش ماشینی

این مشخصه از فرش نیز بسیار واضح است . فرش های ماشینی معمولا در ابعاد استانداردی چون فرش شش متری ، فرش نه متری و فرش دوازده متری بافته می شوند اما در ابعاد دیگر نیز قابل بافت هستند که به آنها فرش سفارشی گفته می شود . چرا که به میل مشتری فرش با هزینه بیشتر در ابعاد دلخواه بافته می شود.

6- جنس فرش

منظور از جنس فرش ماشینی همان الیاف و نخ های به کار رفته در نخ خاب فرش است . الیاف کاربردی در تولید فرش ماشینی عبارتند از : اکریلیک ، پلی استر ، پلی پروپلین ، ویسکوز و … که دوام و مقاومت بسیار بالایی دارد .

خرید موکت , فروش موکت , قیمت موکت , صادرات موکت , واردات موکت , تامین موکت , تامین مستقیم موکت , تجارت موکت , بازرگانی موکت , بزرگترین تامین کننده موکت , شرکت بازرگانی موکت , نرخ کاغذ موکت

فرایند ساخت و تولید فرش

فرش

فرآیند فرش ماشینی شامل مراحل زیر است:

مرحله اول: آماده کردن نخ ها

ابتدا نخ ها به شکل الیاف خام و یا دسته رشته های بلند به کارخانه آورده می شوند.

الیاف خام که تقریباً ۱۸ سانتیمتر هستند، معمولاً پیچیده نشده و رشته رشته هستند که باید تغییر داده شوند. این رشته ها درون یک ظرف قیف مانند ریخته می شوند. سپس روغن زده می شوند و به ماشین حلاجی آن ها را به صورت طناب های بلند و سستی می ریسد که فیتیله نامیده می شوند. پس از آن فیتیله ها فشرده، کشیده و به نخ های واحدی تبدیل مش شوند و به دور قرقره ها پیچیده می شوند.

الیاف خام تک لایه ای و رشته های دسته ای بلند بعداً به یکدیگر پیچیده می شوند تا به صورت تارهای کلفت مناسب برای بافت درآیند. نخ ها سپس به وسیله بخار حجیم می شوند و بعد، آن ها را تا ۱۳۲-۱۳۸ درجه سانتیگراد حرارت می دهند. این حرارت باعث می شود که نخ شکل پیچیده اش را حفظ کند. پس از سرد کردن، این نخ ها را به درو لوله هایی می پیچند و به دستگاه بافندگی انتقال می دهند.

مرحله دوم: رنگ کردن نخ ها

نخ ها به منظور بافت فرش ابتدا با روش های خاصی رنگ می شوند. در این روش ها ۲۲۷-۴۵۵ کیلوگرم الیاف را در خمره های تحت فشار هوا می گذارند که رنگ مورد نظر در آن ها پخش می شود و یا در روش دیگری الیاف یا کلاف های پی در پی از حوضچه ها یا خمره های رنگ عبور می دهند تا کاملاً به رنگ مورد نظر درآید. یک روش دیگر رنگ آمیزی نخ ها این است که نخ ها را شکل می دهند و سپس رنگ داغ تحت فشار وارد اشکال نخ شود تا نخ ها رنگ آمیزی شوند. همچنین در روش دیگری، نخ را از طریق غلطک های چاپ رنگ پرس می کنند، در حالی که روش دیگری نیز نخ ها را به شکلی می بافد و سپس قبل از باز شدن نخ ها با رنگ ها آمیخته می شوند. نخ ها با هر روشی که رنگرزی شوند، در مرحله بعد تحت بخار قرار می گیرند و سپس شسته و خشک می شوند.

مرحله سوم: بافت فرش ماشینی

در پشت ماشین بافندگی فرش ماشینی قرقره ای قرار دارد که نخ ها درون آن قرار می گیرد و توسط یک لوله نایلونی که به سوزن بافندگی وصل می شود تغذیه می شود. سوزن در داخل زمینه فرو می رود و به این ترتیب نخ را وارد یک حلقه می کند. عمق فرو رفتن سوزن در داخل زمینه توسط حسگرهای نوری که توسط برق عمل می کنند، کنترل می شود و به همین صورت ارتفاع حلقه نیز می تواند کنترل شود. یک قلاب یا گیره، گره را متناوباً گرفته و رها می کند و سوزن به جهت مخالف حرکت می کند. زمینه پشتی به جلو می آید و سوزن دوباره آن را تکرار می کند. همچنین برای برش زدن نخ ها، یک گیره در طرف دیگر قرار دارد که به یک تیغه مجهز است و مانند یک قیچی عمل می کند و گره ها را می برد. این عملیات بافندگی توسط چندین هزار سوزن انجام می گیرد و در هر دقیقه چندین هزار ردیف بافته می شود. بنابراین یک ماشین بافندگی می تواند روزانه چندین صد متر مربع فرش ماشینی تولید کند.

مرحله چهارم: رنگ آمیزی فرش ماشینی آماده

این روش رنگ آمیزی در صورتی انجام می شود که در مراحل قبل نخ ها رنگرزی نشده باشند که به آن رنگ آمیزی یکپارچه فرش می گویند. در این مرحله چندین تخته استاندارد فرش به هم متصل می شوند، سپس تخته طویل فرش ماشینی داخل حوضچه قرار داده شود. سپس حوضچه را پر از آب می کنند و آن را گرم کرده و مواد شیمیایی را درون آب آن حل می کنند. سپس این ترکیب را با افزایش دادن حرارت جوشانده و به مدت ۴ ساعت می جوشانند. در یکی دیگر از روش های رنگ آمیزی یکپارچه فرش چندین ردیف فرش ماشینی به یکدیگر متصل می شوند تا یک تخته فرش بلند را تشکیل دهند. سپس این تخته فرش ماشینی بلند در زیر لوله هایی قرار می گیرند که رنگ ها را روی آن پخش می کنند. پس از رنگ آمیزی فرش ماشینی، فرش تحت بخار آب قرار می گیرد تا رنگ آن ثابت شود، در قسمت بعد رنگ اضافی شسته می شود. سپس فرش خشک شده و به صورت لوله درمی آید.

در میان روش های تولید فرش ماشینی ، روش تولید فرش ماشینی چاپی شکل متفاوتی دارد . بدین شکل که فرش سفید را از زیر صفحاتی عبور می دهند که در آن صفحات سوراخ ها و شکاف هایی به شکل طرح ها و نقوش مورد نظر وجود دارد. رنگ های مورد نظر از طریق شکاف های صفحه پاشیده می شوند. سپس فرش ۹۱ سانتیمتر به جلو رانده می شود و در زیر صفحه دیگری قرار می گیرد که رنگ های دیگر و الگوهای متفاوتی دارد. در این روش فرش ماشینی خام تا هشت بار رنگ آمیزی می شود.

برای رنگ آمیزی فرش ماشینی چاپی روش دیگری نیز وجود دارد. به صورتی که آن را از زیر غلطک های برجسته ای عبور می دهند. بخش هایی از این غلطک ها با طراحی، برجسته شده اند که رنگ مورد نظر را روی فرش پرس می کند. هر غلطکی دارای الگوهای برجسته متفاوت است که رنگ های متفاوتی را پرس می کند. بعد از رنگ آمیزی فرش ماشینی چاپی تحت بخار آب قرار داده می شود، مانند روش قبلی رنگ های اضافی شسته می شود و سپس فرش خشک شده و لوله می شود تا به بخش نهایی تولید برود.

مرحله پنجم: پایان فرش بافی

پایین فرش های رنگ آمیزی شده ابتدا به هم دوخته می شوند تا به شکل یک نوار بلند درآید. این نوار سپس در زیر یک دستگاه قرار می گیرد که یک مایه لاستیکی پوشاننده را در کف فرش پخش می کند. این دستگاه همزمان فرش را لوله می کند و همزمان یک سطح ثانویه محکم نیز با لاستیک پوشانده می شود. هر دوی اینها به صورت یک جفت رول، لوله می شوند، تا به صورت یک ساندویچ درآیند و یکدیگر را بپوشانند. سپس فرش ماشینی را داخل یک کوره قرار می دهند تا لاستیک سفت شود.

سپس فرش ماشینی آماده، تحت بخار قرار می گیرد. سپس آن را برس کشیده و هوا می دهند. در نهایت یک ماشین آن را به حرکت درمی آورد که پرزهای اضافی که بالای سطح آن است حذف شود. سپس فرش با طول ۳۷ متر لوله می شود، پس از آن توسط پلاستیک محکمی بسته بندی شده و به انبار کارخانه فرش ماشینی یا یک فرش فروشی انتقال می یابد.

بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده

تامین مستقیم فرش

فرش

تقاضای تامین مستقیم فرش در عرصه تجارت جهانی امری بدیهی و نیازمند بررسی های دقیق و تعاملات استراتژیک میباشد . بطور کلی پیدا کردن تامین کننده مستقیم فرش جدا از آنکه موجب کاهش اتلاف وقت ، انرژی و هزینه میشود با حذف دلال و یا بعبارتی واسط میتواند موجب تعدیل قیمت نهایی فرش شود و به شکل قابل توجهی در تعیین نرخ محصول و در نتیجه رضایت خریدار و رونق بازار تجارت مستقیم فرش اثر بگذارد . مقوله تامین مستقیم فرش به قدری حائز اهمیت بوده که میتوان گفت در تمامی سطوح بازرگانی اعم از تجارت درون مرزی یا برون مرزی ، پیدا کردن تامین کنندگان مستقیم یکی ار ارکان اصلی آن بازار به شمار می آید و همواره خریداران و فروشندگان بدنبال پیدا کردن این منابع ارزشمند هستند .
معمولا افرادی که بدنبال تامین گنندگان مستقیم هستند میتوانند از کانال های مختلف به اطلاعات تامین کنندگان دست پیدا کنند برخی از کانالهای جستجو تامین کنندگان عبارتند از :
1- جستجو اطلاعات تامین کنندگان فرش از طریق اینترنت و مرورگر گوگل
2- جستجو اطلاعات تامین کنندگان فرش از طریق شبکه های اجتمایی
3- جستجو اطلاعات تامین کنندگان فرش از طریق ادارات و مراجع رسمی همچون اداره صنعت و معدن ، شهرک های صنعتی ، اتاق بازرگانی و ...
4- جستجو اطلاعات تامین کنندگان فرش از طریق شبکه های اجتمایی
5- جستجو اطلاعات تامین کنندگان فرش از طریق شرکت در نمایشگاه های تجاری و رویدادهای مرتبط
6- جستجو اطلاعات تامین کنندگان فرش از طریق مراجعه به جراید ، کتابهای دایرکتوری اطلاعات و ...

بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده

خرید و فروش عمده فرش

فرش

خرید و فروش عمده فرش یکی از مهم ترین و اصلی ترین برنامه های تجاری بازرگانان بخصوص در بخش های بازرگانی برون مرزی به شمار می آید ، بطور کلی این عملیات به دو صورت انجام میشود . در حالت اول تولید کننده فرش بصورت مستقیم و عمده فرش مورد نیاز مصرف کننده را به خریدار اصلی میفروشد و تولید کننده و مصرف کننده مستقیما با یکدیگر وارد معامله خرید و فروش عمده فرش میشوند . در روش دوم معاملات عمده فرش ارتباط بین تولید کننده و مصرف کننده بواسطه ی افرادی شکل میگیرد که این بین بعنوان واسط و دلال عمل میکنند بطوریکه در ابتدا واسط طی قراردادی فرش مورد تقاضای مصرف کننده را از تولید کننده بصورت عمده تهیه میکند و سپس با افزایش درصدی قیمت فرش و فروش عمده آن به خریدار سود واسطه گری کسب میکند . باید توجه داشت استفاده از دلال ها در معاملات عمده تجارت فرش اغلب موجب بی اعتمادی و افزایش هزینه ها و در نهایت نارضایتی مصرف کنندگان نهایی میشود . تجارتخانه وریا توانسته با فروش مستقیم بیش از 1700 قلم کالای بازرگانی از جمله فروش عمده فرش واسط ها را از این میان حذف نماید و سود بیشتری عاید خریدار و فروشنده شود ، با تامین مستقیم و عمده فرش از بازرگانی وریا دیگر نیازی به پرداخت هزینه های بی مورد به واسط های متعدد نیست و شما میتوانید فرش را با قیمت واقعی تهیه نمایید .
خرید و فروش فرش بصورت عمده مزایایی را هم برای فروشنده و هم برای خریدار در پی دارد که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
1- افزایش سود برای فروشنده عمده
2- به صرفه بودن قیمت نهایی فرش برای خریدار
3- برنامه ریزی بلند مدت با توجه به حجم بالای دپو فرش
4- ایجاد ثبات نسبی قیمت در اقتصاد محلی و حتی جامعه
5- کاهش هزینه های جانبی

بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده

صادرات و واردات فرش

فرش

بر اساس برآوردهای IndexBox ، کشورهایی که بیشترین مصرف را داشتند ایالات متحده (34٪) ، مصر (8٪) ، کانادا (7٪) ، چین (7٪) ، انگلیس (5٪) ، استرالیا ، ترکیه ، اندونزی و ژاپن (هر كدام 3٪) ، هند و ایران (هر كدام 2٪). کشورهای باقیمانده تقریباً 23٪ از مصرف جهانی را تشکیل می دهند.

ایالات متحده مهمترین کشور تولید کننده فرش جهان با تولید حدود ۱.۱ بیلیون متر مربع بود. در سال ۲۰۱۶ ، که ۲۸٪ از کل تولید جهانی را تشکیل می دهد. سایر تولیدکنندگان عمده چین (۱۲٪) ، ترکیه (۱۲٪) ، مصر (۷٪) ، کانادا (۶٪) ، بلژیک (۵٪) ، هند (۵٪) و هلند (۴٪) بودند. بیشتر کشورهای تولید کننده عمده دیگر از نظر فیزیکی کاهش تولید فرش را نشان دادند. در ایالات متحده از سال ۲۰۰۷-۲۰۱۶ تا -۲.۴ درصد کاهش یافته است. بالاترین نرخ رشد سالانه در ترکیه (+ ۱۱.۵٪) و چین (+ ۱۰.۵٪) مشاهده شده است.

در سال ۲۰۱۶ ، تقریباً ۳۸٪ از تولید جهانی به صادرات ارسال شده و این سهم از سال ۲۰۰۷ (+۷ درصد درصد) افزایش یافته است. شدت تجارت عمده عمدتاً با فاصله قابل توجه بین کشورهای اصلی تولید کننده فرش و کشورهای کلیدی تعیین می شود. تجارت فرش همچنان ادامه خواهد داشت ، که با افزایش مصرف ، سیاست های آزادسازی تجارت ، ادغام شدید جهانی و منطقه ای به آن دامن می زند. 

در سال ۲۰۱۶، حجم صادرات جهانی بالغ بر ۱،۴۷۹ میلیون متر مربع بود که معادل ۱۲ میلیارد دلار است ، و یک الگوی روند متفاوت در چند سال گذشته وجود دارد. یک سقوط عمیق در سال ۲۰۰۹ با رشد مداوم همراه بود تا سال ۲۰۱۴ ، که در آن سطح هم تراز شد و تا سال ۲۰۱۶ ثابت باقی ماند. از نظر ارزش ، الگوی روند از لحاظ فیزیکی مشابه صادرات بود ، به استثنای دو سال گذشته: در سال ۲۰۱۵ ۸ درصد کاهش یافت و در سال ۲۰۱۶ بدون تغییر باقی ماند. با توجه به رشد صادرات از نظر فیزیکی ، کاهش ارزش صادرات به دلیل کاهش قیمت صادرات در کشورهای تولید کننده پیشرو در جهان بود. این، به نوبه خود ، ناشی از کاهش ارزش پول ملی آنها در برابر دلار آمریکا در میان کاهش قیمت نفت بود.

ترکیه (۳۴۳ میلیون متر مربع)، چین (۲۲۴ میلیون متر مربع)، بلژیک (۲۱۴ میلیون متر مربع)، هلند (۱۴۵ میلیون متر مربع) و هند (۱۰۹ میلیون متر مربع) عمده ترین تأمین کنندگان جهانی بودند فرش با سهم ترکیبی ۷۰٪ از صادرات جهانی. ترکیه و چین سریعترین صادر کنندگان را تشکیل می دهند. از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶ ، میانگین نرخ رشد سالانه فرش از این کشورها به ترتیب ۱۰.۸٪ و + ۵.۰٪ بود. در همین حال ، سایر کشورهای عمده صادر کننده طی دوره مورد بررسی صادرات خود را کاهش دادند.

نگهداری و بسته بندی فرش

فرش

خصوصیات فیزیکی مواد اولیه فرش، یکی از عواملی است که در تعیین محل قرار دادن آنها در انبار تأثیر دارد.
این خصوصیات شامل وزن (اقلام سنگین و سبک) و نوع بسته بندی مانند کلاف، دوک، بقچه، کیسه، کارتن، عدل، جعبه، قوطی و یا به صورت فله است که ابعاد و شکل ظاهری آنها را تشکیل می دهد.
خصوصیات کیفی مواد اولیه فرش (فاسدشدنی، سریع الاشتعال بودن و…) نیز در تعیین محل قرار دادن کالا تأثیر بسزایی دارد. از این رو، پس از تعیین محل قرار دادن کالا در انبار، نسبت به تعیین قفسه، طبقه و ردیف برای استقرار کالا اقدام می شود.

فرش دستباف یک کالای با ارزش است که در صورت نگهداری خوب می تواند سالم و شکوهمند و زیبا باقی بماند. برای نگهداری فرش در جایی غیر از منزل مکانی لازم است که از هر جهت مناسب باشد. یک انبار خوب و مناسب می بایست ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • از مصالح مستحکم درست شده باشد تا در مقابل عوامل طبیعی کمتر آسیب ببیند.
  • سمپاشی کردن هر چند وقت یکبار اطراف انبار تا موریانه و بید و حشرات موذی نتوانند به داخل آن راه پیدا کنند.
  • پنجره جهت انتقال نور به داخل به مقدار کافی باید وجود داشته باشد.
  • دستگاه تهویه و هواکش نیز باید وجود داشته باشد.
بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده

قیمت و استعلام بها فرش

فرش

از اولین گام های اصلی و آغازین برای خرید فرش گرفتن استعلام بها و قیمت آن است ، باید توجه داشته باشیم قیمت فرش تابع شرایط مختلف تغییر میکند ، عوام مختلفی بر قیمت نهایی فرش تاثیر گذار است از جمله این عوامل عبارت اند از جو اقتصادی حاکم بر جامعه ، گرایش مصرف کننده نسبت به فرش و میزان تقاضا ، نرخ ارز ، نوع بسته بندی و محل تحویل فرش و ..... که از رایج ترین عوامل تاثیر گذار و تعیین کننده قیمت فرش در بازار هستند. کلیه تجار و بازرگانان که قصد تهیه فرش را دارند به منظور اطلاع از آخرین قیمت فرش میتوانند در هر زمان درخواست استعلام بها خود را ثبت نمایند ، کارشناسان این مرکز در اسرع وقت آخرین و بروزترین و مناسب ترین قیمت فرش را به شما اعلام خواهند نمود .
عموما شرکتها و سازمان ها و بازرگانان خریدهای خود را در قالب استعلام بها انجام میدهند ، فرایند استعلام بها در برخی از مواقع بصورت شفاهی انجام میشود اما در تجارت هایی که بصورت کلان و بین المللی و در ابعاد بزرگتر انجام میشود ، لازم است که استعلام بها و بعبارتی فرایند گرفتن قیمت فرش بصورت مکتوب و طبق سیستمی مشخص و منظم انجام پذیرد ، این فرایند شامل تکمیل فرم های مشخص میباشد که پس از تکمیل تحویل تامین کننده مورد نظر میشود ، پس از آن تامین کننده فرم ها و مدارک خریدار را بررسی نموده و مطابق با آن قیمت روز فرش را اعلام میکند . کلیه این مکاتبات که از جانب خریدار آماده میشود به اختصار LOI نامیده میشوند و شامل موارد زیر میباشد .
1- اطلاعات هویتی و شناسایی و ارتباطی خریدار
2- اطلاعات مربوط به نوع فرش مانند مشخصات فنی
3- میزان و حجم مورد تقاضا فرش
4- شرایط پرداخت
5- تعیین شرایط تحویل فرش
6- تعیین شرایط حمل و نقل فرش
7- تاریخ ارائه درخواست
8- شرایط مرتبط با بیمه و ضمانت نامه ها
9- تعیین استانداردهای مورد نیاز و ...

بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده
بازرگانی صادرات و واردات تامین مستقیم کالا خرید و فروش عمده

از کجا فرش تهیه کنیم؟

فرش

برای تهیه و خرید فرش ابتدا میبایست نوع ، گرید و مشخصات مورد نظر خود را برای تهیه فرش تعیین نمایید و پس از تعیین انتظارات خود میبایست تامین کننده ای پیدا کنید که بتواند فرش را با کیفیت و مرغوبیت مناسب به شما ارائه دهد که این امر برای تجار و بازرگانان بسیار حائز اهمیت است . باید توجه داشته باشیم در روزگاری زندگی میکنیم که نمیتوان به راحتی اصل و فرع یا خوب و بد فرش را از هم تشخیص داد لذا به منظور جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان مادی و غیر مادی میبایست از همان ابتدای امر که قصد خرید و تهیه فرش را داریم در انتخاب فروشنده و تامین کننده فرش دقت نماییم . یکی از معتبرترین مراکز خرید مستقیم و تهیه فرش در بازارهای داخلی و خارجی مراجعه به دفاتر توزیع و فروش عمده متعلق به شرکت مادر وریا است ، شرکت وریا بواسطه چند دهه تجربه و فعالیت در بازارهای تجاری بین المللی و تامین مستقیم فرش میتواند یکی از بهترین انواع فرش را برای شما تامین کرده و شما با خیال راحت میتوانید از خدمات بازرگانی این شرکت چندملیتی کمک بگیرید .

درخواست رسمی و کتبی ( LOI ) فرش

کلیه متقاضیان و بازرگانان و تجار گرامی که قصد ثبت سفارش و خرید  فرش را دارند میبایست درخواست خود را بصورت رسمی مکتوب ( LOI ) آماده نموده و به واحد بازرگانی شرکت ارسال نمایند ، لازم به ذکر است درخواست ثبت سفارش و خرید میبایست بطور کامل مطابق با نمونه ارائه شده در زیر تکمیل شود و لازم است در LOI ارسالی مشخصات کامل خریدار ، پل ارتباطی ، مشخصات فنی و آنالیز فرش مورد نظر درج شده باشد .

فروش فرش ارزان

فرایند دائمی پیدا کردن منابع معتبر فروش فرش ارزان با مناسب ترین قیمت یکی از اصلی ترین و مهمترین اهداف بازرگانان میباشد که در خصوص تحقق این امر شرکت وریا به تجار و بازرگانان متعهد بوده بطوریکه در تمام شرایط اقتصادی و ارزی این مرکز به مشتریان و شرکای تجاری خود این اطمینان را میدهد که کلیه اقلام و کالاهای بازرگانی تحت پوشش خود را از جمله فرش به مناسب ترین قیمت و مطابق با نرخ جهانی به شما ارائه نماید .

تامین فرش صادراتی

تجار و بازرگانان بین المللی برای انجام معاملات برون مرزی و بین کشوری فرش باید بتوانند فرش صادراتی بهمراه گواهی معتبر تامین نمایند تا بتوانند نسبت به صادرات و یا واردات فرش اقدام کنند . شایان ذکر است که فرش بدون گواهی صادراتی باعث بروز مشکلاتی برای تجار در هنگام انتقال فرش از مرز و گمرک میشود لذا لازم است برای هموار نمودن و جلوگیری از این مشکلات ، فرش نوع صادراتی باشد .

فروش فرش مرغوب و باکیفیت

پیدا نمودن فرش مرغوب و استاندارد برای خرید میتواند بخش اعظمی از وقت و انرژی بازرگانان را به خود اختصاص دهد چراکه کیفیت بالای فرش میتواند بصورت زنجیروار رضایت طرف های معامله و قشر وسیعی از زیرمجموعه های مردمی ، صنعتی و صنفی را تشکیل دهد از این رو ارائه و فورش فرش با کیفیت مناسب برای بازرگانان و مصرف کنندگان بسیار حائز اهمیت است که تامین فرش با کیفیت استاندارد و بالا در تعهد این شرکت میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code